Privacy verklaring

Deze privacyverklaring is van toepassing op de diensten van Droppoint in Nederland en de gebruikers van deze website. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan de privacyverklaring te accepteren. Droppoint spant zich ervoor in om uw privacy van haar klanten en de gebruikers van deze website te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens wij verzamelen als u onze website gebruikt, waarom wij deze gegevens verzamelen en hoe wij hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

VERWERKING PERSOONSGEGEVENS
  • Droppoint kan in de volgende gevallen uw persoonsgegevens verwerken:

BEZOEK AAN DE WEBSITE
  • Als u onze website bezoekt kunnen wij de persoonsgegevens verwerken die u bij ons achterlaat in een (contact)formulier. Daarnaast verzamelen wij "cookies". Hieronder kunt u lezen hoe wij cookies gebruiken op onze website en hoe u uw voorkeuren kunt aanpassen.
    Bij gebruik van onze dienstverlening:
    Voor het uitvoeren van onze dienstverlening is het noodzakelijk dat wij uw persoonsgegevens verwerken. Het gaat hierbij om de volgende gegevens:
    • Naam;
    • Adres;
    • Postcode;
    • Woonplaats;
    • E-mailadres;
    • Telefoonnummer;

COMMUNICATIE
  • Wanneer u e-mails of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat wij deze berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.

COOKIES
  • Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten en de gebruikers van onze website, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Droppoint of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

COOKIES UITZETTEN
  • De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

DOELEINDEN
  • Wij verzamelen of gebruiken geen persoonsgegevens voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring tenzij wij van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

DERDEN EN VERWERKERS
  • Uw persoonsgegevens worden in principe niet met derden gedeeld, tenzij dit wettelijk verplicht is. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te respecteren.

    Daarnaast kan Droppoint voor het uitvoeren van de overeenkomst gebruik maken van gelieerde bedrijven en dienstverleners (verwerkers in de zin van de AVG) die in opdracht persoonsgegevens verwerken. Daartoe hebben wij met deze partijen verwerkersovereenkomsten gesloten die voldoen aan de eisen die de AVG daaraan stelt.

VERANDERINGEN
  • Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen van deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig de privacyverklaring van Droppoint te raadplegen. Wijzigingen worden gepubliceerd op Privacyverklaring.
    Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.

UW KEUZES EN RECHTEN
  • U heeft het recht om Droppoint te vragen om inzage, aanpassing, verwijdering en overdracht van al uw persoonsgegevens. Als u gebruik wil maken van een van uw rechten kunt u contact met ons opnemen via: cs@droppoint.shop

AANPASSEN/UITSCHRIJVEN DIENST NIEUWSBRIEF
  • Onderaan iedere mailing van Droppoint vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

VRAGEN EN FEEDBACK
  • Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, kunt u contact met ons opnemen via cs@droppoint.shop. Als u klachten heeft over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan kunt u deze aan ons kenbaar maken door een bericht te sturen naar cs@droppoint.shop, waarna Droppoint zich zal inspannen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. In het geval dat u niet tevreden bent met de manier waarop wij uw klacht hebben afgehandeld kunt u altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens, het orgaan dat toezicht houdt op de naleving van de wettelijke regels voor de bescherming van uw persoonsgegevens.

VERWIJDERING
  • De gegevens worden opgeslagen op servers van MailMission Solutions B.V. (eigenaar van het platform), voor de doeleinden als genoemd in deze verklaring. Wij zullen deze gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk, waarbij wij een termijn hanteren van 6 maanden. Deze termijn hanteren wij op basis van tijd noodzakelijk voor de uitvoering de overeenkomst, gebaseerd op shipping tijd (ook overseas), afhandeling van retouren en fouten en verwerking van administratie.

"Droppoint" is een handelsnaam van Infini Business Support B.V. en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70048355.